TALLER + JAM


TALLER 'JOC FLUID' AMB CONSTANZA BRNCIC

 
Dies: 17-18-19 setembre 2018
Horari:
de 10 a 14h (12 hores)

Preu: 81,68€ (taller + jam div. 21) 
Lloc: Centre Cívic Barceloneta

INSCRIPCIONS aquí

(obrirem les inscripcions pel Taller el dilluns 3 de setembre!)

La improvisació com a escolta de l'atzar, com a esdeveniment sense patró, com a estat d'obertura, com a lloc sense jerarquies. Com a joc fluid que no es deixa atrapar, fixar, capturar.

En aquest taller aprofundirem en la pràctica de la improvisació, experimentant amb diferents dispositius d'acció, proposant diversos paràmetres des d’on crear i compartint qüestions amb les que m'he anat trobant durant uns quants anys de pràctica. Indagarem sobre la relació entre la composició i la improvisació, la percepció del temps i l'espai i la relació mirar-ser mirada.

Taller dirigit a totes aquelles persones interessades en obrir mirades entorn el cos i el fet escènic, sense importar el seu background.


CONSTANZA BRNCIC
https://constanzabrncic.net/
Coreógrafa y bailarina. Licenciada en Filosofía y Máster en Pensamiento Contemporáneo y Tradición clásica por la UB, donde actualmente realiza el programa de doctorado en filosofía contemporánea. Profesora de composición y improvisación en el Conservatorio Superior de Danza (Institut del Teatre de Barcelona) y profesora invitada en el ESAD (Escuela Superior de Arte Dramático). A lo largo de más de veinticinco años de carrera, ha creado numerosas piezas escénicas y bailado con compañías como Malpelo o Raravis/ Andrés Corchero y Rosa Muñoz. Su trabajo se caracteriza por una preocupación constante por la relación del arte con el entorno, realizando proyectos en contextos sociales como escuelas, hospitales, cárceles, barrios y con colectivos de personas diversas.+ JAM D'IMPROVISACIÓ DIRIGIDA amb Helena Pellisé


Dia: Divendres 21 setembre 2018
Horari: de 18 a 21h 
Preu: 3€ (entrada lliure participants del taller i/o laboratoris CIM18)

INSCRIPCIÓ
No cal fer inscripció prèvia. La contribució s’abonarà  a l’arribar.
  


La Jam és un espai obert d’improvisació on explorar i posar en pràctica col•lectivament diferents eines i pautes de composició instantània. Obrirem la jam a través d'un escalfament físic i sensitiu des del qual poguem conectar-nos a nivell individual i grupal. Es proposa una sèrie de consignes comunes a tothom per a crear un mateix marc de treball i deixar l'espai obert a la improvisació. Aquest espai és obert a tothom i a diferents nivells d’experiència.


Helena Pellisé
Ballarina, improvisadora, professora. Formada en dansa contemporània i especialitzada en improvisació amb Beca AECID (Israel, 2008). Des de llavors està compromesa amb aquesta disciplina com a base del seu treball de cos i moviment. Com a ballarina actua amb les seves creacions i col·laborant amb artistes d’altres disciplines des del 2005. Actualment balla al col·lectiu Societat Alaka i dirigeix el CIM, Cicle Improvisació en Moviment. Ensenya a nivell nacional i internacional des de fa uns 10 anys. Professora a la Universitat de Barcelona (UB).  www.helenapellise.com